INTÉZETTŐL

A PORSCHÉIG

WEBMESTER: - Van lelkiismereted?


Életem mentségére legyen: a kedvenc versed ha olvasod, és lelked szinte szárnyal; ha leragadsz egy festmény előtt és álmélkodsz, hogy lehetett a témát vászonra vinni;  ha meghallasz egy dallamtöredéket, és felismered azt a zenét, amitől megborzong a tested, és boldogság jár át; ha csodálod a hadvezért aki a történelmet befolyásolta-, jusson eszedbe valami: 

Többnyire abberált, alkoholista, kábítószeres, homokos, pedofil vagy nyomorban élő emberek műveiről van szó, vagy ilyen ember tekert a történelem kerekén. (Azért mert nem tudsz róla, azért az így van.  Csak ha utánajársz, lehet hogy ledől a nimbusz, ezért  nem is fárasztom magam, hogy példákat soroljak.


WEBMESTER: - Miért beszélsz a nyilvánosságnak az életedről?


- Egyik nap nyomtam a Porscémak egy kövér padlót a Szentendrei úton, azt eszembe jutott: Vajon van valami amit szerettem volna megtenni vagy kipróbálni az életben, és nem tettem vagy próbáltam ki? Nincs sok. Hát ezért, hogy minnél kevesebb legyen


WEBMESTER: - Mikor kezdődött az életed?


- Egy pár ócska sportcipővel, farmerral meg rövid ujjú inggel engedtek ki Aszódról, a javító-nevelő intézetből, és ekkor elhiheted voltak álmaim, vágyaim rendesen.

Most meg már nincsenek. Megtudok venni bármit amit gondolok, megtudom kúrni bármelyik csajt a városban, letudok pénzelni nagyon sok embert, el tudom érni, amit nagyon akarok.


Hát mi bajom lehet?


Mi is? Hát ebben a szájbabaszott világban, hogy csak a pénz számít az már nagyon durva. A fasz kivan tőle, hogy a lóvén mérik az embert, hogy mindenki azt lesi hol tudja átbaszni a másikat egy garasért, és átvitt értelemben, tényleg az anyját is megbaszná ha haszna lenne belőle az élvezésen kívül.


Remélem te nem basznád meg az anyádat húsz ruppóért, mint az a sok senkiházi büdös csicska köcsög, aki azt lesi, hogy mikor csurran-cseppen valami a nagyobb pénz mellől. Nem hogy kitalálnának valami okosságot, csak azt lesik, hogy mikor lehetne a másikról lehúzni valami pénzt.


Okosságok?


Hát baszdmeg okosság kellene mi. Ahhoz agy kell, amivel gondolkodni tudsz, de gyorsan ám, meg kitartás, meg elszántság. Az agyadra, vagy az ikudra összeütöttem egy tesztet, amin majd napokig gyötrődhetsz, s ha azon átmész baszdmeg, akkor lehet belőled valaki.

Bátorság is kell, mert ha valami ciki van, te meg a gatyádba szarsz, mehetsz a kóterba.

Ha valami kell, hát olvass baszd ki, vond le a tanulságokat, és ha lesz bátorságod valamit kezdeni, akkor lesz pénzed, amennyi kell.


Ha hülye vagy se csüggedj baszdmeg, mert én azt se tudtam, hogy mia hogyé, csak anyám mikor sparhelton melegítette - a karikákat a kis kampós vassal kivéve - a vizet, és a horganyzott teknőbe öntötte, hogy hetente egyszer fürödhessek, kicsit melegebbre sikerült. Mondhatnám forróra, mert úgy megégette a tökeimet, hogy a szomszéd öregasszony csak lesett, mikor indián csatakiáltással beleültem az udvaron a friss hóba. Szóval így jöttem rá, hogy vannak tökeim. Na, hogy kíméljem őket, elmentem a Vasasba bokszolni, mert ott forró zuhany volt minden edzés után. Igaz most meg kék-zöld volt a szemem környéke, de mikor pár hónap múlva a Pisti, aki legerősebb volt az osztályba, adott egy pofont, mert a barátnőmet féltettem tőle, olyan rövidhorgot nyomtam a gyomrába, hogy negyedórát öklendezett kigúvadt szemekkel.

Több rosszat nem szólt hozzám.

Szóval ha hülye, meg vézna fasz vagy, se csüggedj, mert rajtad múlik minden. Az én lábaim úgy citeráztak az első balhénál, mikor óberhét láttam, hogy le kellett fogni. A helyesírásom meg? Hát aki az írásomat el tudta olvasni emelem kalapom előtte. Matekból meg fejből nem tudtam, mennyi száznak a negyede. (Ez az ÁFA)

Szóval mindezeken lehet segíteni, csak célt kell fogni a vitorládba.


Szóval az osztálytársam Pistiről még annyit, hogy gazdagok voltak a szülei. Nekem meg a BKV-nál dolgoztak, és osztálykirándulásokon sosem volt pénz a zsebemben, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem volt.


Itt kezdődött valami: az útba eső trafikban mindenki vett egy csokit, vagy valami apróságot csak én nem, mert hiába kotorásztam a mackónadrágom zsebében. Pistike meg a kedvencemet a Donald rágót vette, és csámcsogása meg az illata a vágyakozásomat egy kurva rágó után, és tehetetlenségemet a pénztelenség miatt szinte elviselhetetlenné fokozta.

Megtettem, amit nem gondoltam volna: kértem rágót Pistitől.

Nem adott, pedig a szájából is elfogadtam volna, annak a felét amit összerágott.

Újra kértem, és akkor sem adott.

Persze akkor nem történt semmi.

Rá egy hétre, nyolcadikosként az  osztály legrosszabb tanulójával megnyomtunk egy trafikot. Volt rágó, cigi, édesség dögivel.


Első szakközépig csináltuk a balhékat: Fiatokat loptunk, és azzal mentünk trafikokat feltörni. A cuccot presszókban, kocsmákban a felszolgálóknak, csaposoknak, üzletvezetőknek adtuk el.

A mackónadrágomat is a legmenőbb farmer váltotta fel.


Bevettünk a balhéba egy 28 éves srácot, mert kellett aki nappal vezet, és elad. Mert egy gyerek hogy áruljon több karton cigit.

Ő a MÁV-nál volt kocsirendező (Na ez semmi komoly, a tehervagonokat mikor szortírozzák, ő fékezte rá és kapcsolta rá a szerelvényre.) Na a helyismeretére hagyatkozva ott olyan vagonokat törtünk fel, mely maga volt az édes élet: műszaki cikkek,  márkás ruhák,  képek stb.


Ez addig tartott, amig ő a MÁV-nál meg nem bukott, és minket is besmúzolt. Jött is az óberhé a szakközépiskolába, azt bilincsben vitték el az agitprop titkárt, aki történetesen én voltam.


Aszód: zárt javító. Nem semmi. Hat hónapom volt ott, mert 18 évesen nagykorúként ki kellett, hogy engedjenek.


WEBMESTER: - Hogyan engedtek el az aszódi Javótó-, Nevelő Intézetből?


Trapper farmer, rövid ujjú ing, meg pár száz forint volt a zsebemben, amikor nekivághattam a nagybetűsnek - mint említettem az elején.

Anyámnál lakhattam, mi komoly gondom lehetett azon kívül hogy nem voltam senki az életben.  Elhelyezkedtem hegesztőként a Csepel Autógyárban dolgozni - ezek bírták a javítós meg a sittes munkaerőt -, hogy legyen időm gondolkodni.

Az első munkanapon  a helyi szokásnak megfelelően meghívtam a brigádot amiben dolgoztam a kocsmába, és úgy bebasztam a korsó söröktől, hogy alig találtam haza. Másnap el is késtem, de a brigádvezető lebélyegzett helyettem.


A RIPORTALANYTÓL FÜGGŐEN FOLYTATJUK!WEBMESTER: - Ki vagy te?


- Egy kibaszott Maffiózó vagyok. Mert hát ez egy  kutya világ. Mindent megtettem és kipróbáltam amit te csak gondolni, vagy álmodni mertél. Nem nagyképűsködöm, mert mire játszanám az agyam, hisz nem  tudom Te ki vagy, csak belső ösztökélést érzek, hogy vallomásom olvashasd...

bűn, drog, szex, szerelem

„Tiszta szívvel


Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsőm, se szemfedőm,
se csókom, se szeretőm.

Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendőm hatalom,
húsz esztendőm eladom.

Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.

Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fő terem
gyönyörűszép szívemen."

> VALLOMÁS


> BŰN


> DROG


> SZEX


> SZERELEM


> KÉPEK


> BŰNÜGYI HÍREK


> LINKEK


> MAFFIA

Enveco Free Stat